Thursday, June 11, 2009

hidup ni hari-hari belajar....

[1]

berikut merupakan perbualan telefon dgn mmber rapat aku...

(nama sebenar terpaksa dirahsiakan kerana tidak mahu popularitinya tersebar luas)

Al Ghunz Ghunz: Assalamualaikum bro, rindu seyh kat kau...

Aku: ahahaha...waalaikumussalam...ape cer weh??

Al Ghunz Ghunz: Haha aku sihat je mcm biasa...

bla bla bla bla bla

bla bla bla bla bla

bla bla bla bla bla

(dan perbualan diteruskan smpai ke part nih)

Al Ghunz Ghunz: Aku tgh panas skrang nih dowh... aku kena tipu siot..

Aku: Eh? apehal kau kena tipu?? ko biar betul...

Al Ghunz Ghunz: Betul dowh... haritu aku gi PC fair, pastu ade la mamat melayu ni dia jual
simcard celcom... Aku saje ah gi lepak kat gerai dia.. Pastu dia tetibe offer kat simcard tuh. Dia suruh aku amik je dulu, nnti kalau xnk boleh kasi balik... Aku pun beli je la, tgh bosan2..Rupa-rupanya simcard tu post paid...x boleh blah tol.. Melayang la RM50 aku kena bayar deposit.. Terbakar gila aku...

Aku: Hahahahaha....tu la, dah ade simcard upax nk beli lagi yg lain...(gelak sakan aku)

.............................................................................................................

Moral: Xyah beli dah la simcard lain kalau dah ade upax celcom... HIDUP CELCOM!!!!..

p/s: Al Ghunz Ghunz budak KMB...



[2]

Agak2 ape eh yg boleh buat kita senyum???

1. Tetibe sejuta jatuh depan kau?
2. Tora keluarkan permainan baru?
3. Elaun MARA naik RM200?
4. Pengarah tiba2 jadi mmber baik Rashid? (yay, maknanya boleh call rashid, haha)

erm...ape lagi eh??

........................................................................

OH, BARU TERINGAT!!!

5. Orang ramai keluar masuk CIMB Bank...

haha... ye dowh, pelik-pelik je aku ni.. orang keluar masuk CIMB Bank pn bleh buat aku senyum ke?

mst ah senyum... biar aku explain through equation...

org keluar masuk bank CIMB = aku dapat data untuk math portfolio aku

aku dapat data untuk math portfolio = aku dpt hntr math portfolio hari rabu minggu depan

aku dpt hntar math portfolio hari rabu minggu depan = cikgu mazlina bangga anak murid dia siap kerja

cikgu mazlina bangga = cikgu mazlina senyum

cikgu mazlina senyum = aku pn senyum

ye ye, aku tau la math aku x hebat, xyah ah kutuk2

............

senyum itu sedekah rakan2...senyum la selalu eh...=)

............


1 comment:

  1. bajet ar kau
    ckp bwat 5 jam kat bank ar 2
    ha3

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...